Utazási horoszkópok - Rák, Oroszlán, Szűz - hova utazzunk?

 
 
Rák (06.22.-07.22)
 
A Rákok jobban szeretik a meghitt utakat, így célszerű lehet kettesben nyaralni velük, a csoportos megoldástól például a többségük egyenesen iszonyodik. Ám, ha szeretnénk a kedvükben járni, akkor mindenképpen víz mellé vigyük őket, a legjobb hatással a nyugalom és a vízpart van rájuk. (Ez ugyanúgy vonatkozik a tengerre és a nagyobb tavakra is) Jobban szeretik a meghitt környezetet, így egy kibérelt ház, vagy nyugalmas panzió lehet a legjobb választás. A történelmi műemlékekkel, letűnt korokból fennmaradt érdekességekkel sem lőhetünk nagyon messze, ugyanis a Rákok minden ilyen iránt ösztönösen érdeklődnek. A vízi programok közül a hajókázás és a horgászás lehet a befutó. Ragaszkodó típus, oda szokott visszatérni, ahol korábban már járt.
 
Országok: Skócia, Hollandia, Paraguay, Algéria, Új-Zéland, Izland, Peru, Olaszország
Városok: Tókió, Manchester, Amszterdam, Milánó, Genova, Isztambul, Tunisz, New York, Velence, Cádiz, Magdeburg, Bern, Algír és Párizs

horoszkop rak oroszlan szuz


Oroszlán (07.23.-08.22.)
 
Az Oroszlán az egyik legtársaságorientáltabb jegy, ami kimerül abban is, hogy mindig akad közönsége, sőt, sok esetben hódolói is. Tüzes természete okán elsősorban a mediterrán, vagy az annál melegebb országokat kedveli. A nyaralás alatt mindenképpen járni fog több étteremben, szórakozóhelyen, és valószínű, hogy megpróbálja a lehető legjobban kimaxolni a lehetőségeit, ez akár egy ötcsillagos szálloda foglalásban is megmutatkozhat. Szeret a társaság középpontjában lenni, csillogni, beszélgetni, nevettetni. Tiszteli és elsajátítja a helyi kultúra fontosabb mozzanatait.
 
Országok: Olaszország, Románia, Szlovákia, USA, Libanon, Karib-szigetek, Franciaország
Városok: Petra, Bangkok, Los Angeles, New York, Portsmouth, Siracusa, Las Vegas

 Utazási Tipp  
    Fedezze fel velünk a világot

Szűz (08.23.-09.23.)
 
A Szűz az egyik legintellektuálisabb jegy, ami többek között abban is kimerül, hogy roppant nagy körültekintéssel tervezi meg az élete összes pillanatát, így a nyaralását is. A művelődés, a helyi kultúra megismerése sok esetben többet jelent számára, mint a kikapcsolódás. Bár az utazást szereti, a pénztárcáját még jobban, ezért az olcsó utak mellé sokszor társul elő- vagy utószezonban való szállásfoglalás. A lazítás nehezen megy neki, de a vele tartó szűk baráti kor szerencsére tud ezen enyhíteni.
 
Országok: Törökország, Svájc, Horvátország, Irak, Kréta, Brazília, Antillák, Norvégia
Városok: Párizs, Basel, Lyon, Riga, Boston, Jeruzsálem, Bagdad, Berlin, Lisszabon, Athén, Korintosz

mikor utazzunk utazasi horoszkpop 01

 

Tags:

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben