Rogla, egy szlovén síterep, amelyet mindenkinek érdemes kipróbálni

 
A szlovéniai Rogla síterepe ezzel várja minden télen a sízőket, snowboardosokat. Budapesttől mindössze 4 óra alatt elérhetőek az Alpok előhegységének lejtői, így közelsége is hozzá tesz ahhoz, hogy a síterep igencsak kedvelt a magyarok körében.

 Utazási Tipp  
    Szállás Rogla

Azok számára, akik adrenalin függők, vagy az akrobatikákra és a freestylera esküsznek, látogassanak el a roglai Fun Parkba, mely félcsővel, ugratókkal és egyéb attrakciókkal várja a sízőket, snowboardosokat.
 
Ha Rogal síparadicsomot választja, lehetősége adódik kipróbálni az éjszakai sízés páratlan élményét.
 
Csütörtöktől vasárnapig a kivilágított Jasa és Kosuta pályák várják az érdeklődőket. Ha lehetőségünk adódik rá, semmiképp se hagyjuk ki ezt az egyedülálló programot.

rogla szoveg kozott

A helyi hüttékben a kiszolgálás gyors, a személyzet barátságos és kedves. Kóstoljuk meg a helyi ízeket, élvezzük a kellemes hangulatot és napsütést, hogy ezután újult erővel, felfrissülten folytathassuk napunkat. A hegyen több pályaszállás is található, szállodákban és apartmanokban is van lehetőségünk megszállni. Egy fárasztó sízés után ki ne vágyna egy kis kikapcsolódásra.
 
Egy hosszú nap után érdemes ellátogatni a közeli Zrece településen levő Terme Zerce fürdőbe,
 
ahol beltéri és kültéri medencék, konditerem és szaunavilág várja a fáradt sízőket, snowboardosokat.

   

A roglai síparadicsom tehát indokoltan számít kedvelt síterepnek a magyar sízők körében. Közelsége, vendégszeretete, hóbiztos, változatos pályái és a gyönyörű környezet mindenki számára vonzóvá teszi a sípályarendszert.
 
Családoknak kifejezetten ajánlott,viszont a síterep inkább hobbisízők számára alkalmas, a profik számára nem lesz kihívásokkal teli.
 
Ha szeretne kevés utazással egy kiváló síterepen síelni, élvezni a napsütést és a lejtőket, kikapcsolódni kicsit, nyugodt szívvel ajánlhatjuk Roglát téli vakációja úti céljának.  

 Utazási Tipp  
    Szállás Rogla

 

Hirdetés

Cikkek Szlovéniáról

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben