Vidámparkok Németországban - Erre biztosan emlékezni fog a gyerek

 
Számtalan fantasztikus élmény közül választhat, aki családosan vagy társasággal választja Németországot ebben az évben úti céljául. A folyamatosan megújított érdekes és színvonalas szórakoztató téma parkok számtalan látnivalóval bővítik kínálatukat évről-évre, azért, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzenek látogatóiknak. Az utóbbi években a szórakoztató parkok már tematikus szállásokat is építettek, hogy megkönnyítsék a látogatást a távolabbról érkezőknek. Ezek a szállodák mások, mint egy átlagos hotel. Ötletes dizájn elemekkel biztosítják, hogy a nagy kaland tovább folyatódjon a falaikon belül is. Szintén új trend az egész éves nyitva tartás, a téli időszakban például adventi rendezvénnyel, téli programokkal is bővítitek kínálatukat. Íme néhány park az ismertebbek közül.
europa park nemetorszagforrás: blog.europapark.de


EURÓPA Park – Rust
 
Németország legnagyobb szórakoztatóparkja 95 hektáron várja a szórakozni vágyókat, ahol minden nap sok érdekes programra nyílik lehetősége a látogatóknak. Területén több, mint 100 attrakciót lehet találni, melyek minden szintű szórakozási igényt kielégítenek. Az Európa Parkban található a kontinens második legmagasabb hullámvasútja, nem kevésbé izgalmas a 4D mozi vagy a repülő szimulátor sem. Novembertől januárig pedig varázslatos téli csoda országgá alakul Németország első számú szórakoztató parkja.
legoland gunzburgforrás: legoland.de

LEGOLAND – Günzburg
 
München és Stuttgart között épült fel az ikonikus családi szabadidőpark, mely európai tájakat és városokat mutat be. A 26 futballpályányi szabadidőpark kialakításához 55 millió építőkockát használtak fel. A látványos építményeket nagyon szórakoztatóan és ötletgazdagon építették fel. Van benne kalóz és vadvízi világ, Little Asia, Flying Ninjago sőt a gyermekek építhetnek és programozhatnak is kis Lego robotokat vagy próbára tehetik ügyességüket a kötélpályákon. Ha valaki úgy dönt, hogy éjszakára is maradna, kipróbálhatja a 72 lego dizájnú nyaralóházak egyikét, vagy akár a lovagi sátrak egyikében is éjszakázhat.
RAVENSBURGER FREIZEITPARKforrás: bodensee.de

RAVENSBURGER FREIZEITPARK – Bódeni tó
 
Az ötletgazdag játszóparkban 60 attrakció várja a látogatókat. Bobozás, óriási kirakójáték, 60 méteres vízi csúszda és raftingpálya is várja a bátor gyerekeket és szüleiket. A cirkuszi és bűvészprogramok mellett őrült labirintus és az elektromos autós közlekedési játékpark is csodás élményeket nyújt.
 

 

Hirdetés

Cikkek Németországról

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben