Van Gogh Alive - Egy rendhagyó kiállítás Dubaiban

 
Dubai a Kelet New Yorkja A Dubaiba utazóknak először a luxus, az elegáns szállodák és autók, a homokos tengerpartok és különleges alakú mesterséges szigetek jutnak eszébe. A város a Perzsa-öböl partján helyezkedik el és ősztől egészen tavaszig kellemes időjárás és pezsgő élet jellemzi. Dubai arculatát a legfejlettebb technikákat felvonultató modern nevezetességek, óriási bevásárló központok és a világ minden szegletéből oda sereglő turisták és üzletemberek nyüzsgő egyvelege adja. A helyiek általában kedvesek a vendégekkel, de elvárják tőlünk szokásaik tiszteletben tartását.
van gogh dubai
Dubai gasztronómiája nagyon változatos, szerencsés egyvelege a hagyományos helyi és a nemzetközi konyhának. A 21. századi modern nevezetességek, és fürdőélmények mellett itt szinte minden az adómentes vásárlásról szól. A legmodernebb üzletek és legdivatosabb ruha és cipő márkák mellett mindenképpen ajánlott felkeresni a helyi bazárokat is, hisz ott érezhető leginkább az ősi Kelet bája!

Tipp  
    Legjobb utazási csomagok Dubaiba

A kiállításról: 2018 március 11-től április 22-ig rendhagyó vándorkiállításon mutatják be Vincent van Gogh holland festőművész és más kortárs művészek inspiráló alkotásait Dubai városában. A kiállításon több mint 3 ezer műalkotást mutatnak be újszerű módon, köztük jó néhány élénk színekben pompázó Van Gogh alkotást is, melyeket a falakon, a mennyezeten és a padlón is megjelentetnek zene kíséretében projektorok és óriás képernyők segítségével.
 
A kiállítás Dubai Design District városrészében található meg.
Bővebb információk a kiállítás honlapjáról : http://www.vangoghaliveuae.com
Belépődíjak: 70 AED/fő (4.950 Ft) diákoknak: 65 AED (4.600 Ft)

 

Tags:

Hirdetés

Booking.com

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2020 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001831
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben