Rezi dinópark, ahol a kicsik és a nagyok is jól érezhetik magukat


A dinópark 2014-ben nyitotta meg a kapuit az érdeklődők előtt, vagyis azóta várja szeretettel a látogatókat. Bár mára már sok hasonló tematikájú állatpark létezik (például a Veszprémi Állatkertnek is van ilyen része), 2014-ben egyedülálló volt az országban. 2,3 hektáros területen az őshüllők mozgatják végtagjaikat, fejüket és közben hangokat is adnak ki. Ez az egész egy egyébként 200 millió forintos beruházásból nőtte ki magát.
dinopark rezi 01
forrás: dinoparkrezi.com

A dinoszauruszok Kínából származnak, és érdekesség, hogy ugyanaz az a cég gyártotta le őket, mint akik a Jurassic Park díszleteiért is felelősek voltak. Ezek a dinóparkok sok külföldit is vonzanak, van egy-két ország, ahol nem épült még csak hasonló sem, így pedig ezeken a helyeken meg tudják csodálni a dinoszauruszok élethű másait.

 Utazási Tipp  
    Fedezd fel velünk
Magyarországot

Nagyobb gyerekeknek, vagy azoknak a felnőtteknek, akiket nem kötnek le annyira az őshüllők, vannak kötélpályák, szörf szimulátorok és mászófalak. A park repertoárja folyamatosan bővül a grandiózusabbnál grandiózusabb őshüllőkkel.

dinopark rezi 02
forrás: dinoparkrezi.com

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben