Nőként erre figyelj, ha repülsz – praktikus öltözködési tanácsok

 
  • Ne hordj túl feszes nadrágot! Ezt elsősorban azzal lehet magyarázni, hogy repülés közben egyes testrészek megpuffadnak, és ilyenkor rendkívül szerencsétlen, ha egy feszes leggings vagy farmer nem ad helyet annak, aminek kéne. Bár maga a duzzadás nem ártalmas, az egyértelműen, ha az öltözék miatt a vérkeringés nem tudja ellátni a funkcióját. Rugalmas anyagból, bő derékrésszel rendelkező ruhákat javaslunk mindenkinek.


  • Ne hordj túlságosan sokat megmutató ruhát! Hiába tűnhet jó ötletnek szabados viseletben felülni a repülőgépre, erről még is lebeszélnénk mindenkit, két ok miatt: első, akadt már példa arra, hogy túl kihívó öltözet miatt nem engedtek fel valakit a gépre, illetve mert repülőgépen mindig jobb az, ha minél több felület van a bőrünkön.
  • Ne hordj kényelmetlen melltartót! Ne nyomjon a pántja, vagy a merevítője, illeszkedjen mindenhol ugyanolyan jól! Ha ezt nem fogadjuk meg, akkor az alapvetően kényelmetlen melltartót a puffadások egyenesen elviselhetetlenné tehetik, a drótja pedig könnyedén felhorzsolhatja a bőrt, ezzel megannyi kényelmetlen másodpercet okozva viselőjének.


repules no tanacsok 01

Ne hordj magas sarkút vagy flip-flop paucsot! Bár alapvetően lehetnek az emberek ebben is a repülőn, mégis ajánlott mindkettőt elkerülni: már a felszálláskor nehézséget okozhatnak, evakuáláskor pedig egyenesen életveszélyesek, nem csak nehéz bennük járni, de egy magas sarkú másokat is megsebesíthet. Mindenképpen válasszunk repüléshez zárt cipőt: vagy kényelmes sportcipőt, vagy lapos talpú csizmát.
 

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben