németország

 

 • A kulináris Németország sokrétű, regionális és autentikus arcát mutatja vendégeinek, akik ezt a különlegességet nagyra becsülik: a külföldi utazók több mint a fele szeretné felfedezni németországi utazása során a regionális ételek és italok kínálatát.

   

 •    A német tájak összetéveszthetetlen hangulatukat a geográfiai adottságok, a történelmi események és a kulturális befolyások egyedi keverékének köszönhetik. Az észak nádtetős házaitól a „Lüftl” homlokzati festészetig Felső-Bajorországban, a téglagótikától a modern kori művészetekig – a városok vonzó hangulata azokban a régiókban teljesül ki, amelyekben kialakultak és fejlődtek.

   

 • Elviszünk Téged képzeletben Németország legszebb vidékeire. Felfedezheted velünk izgalmas történelmét, a vidéki kultúrája szépségeit,  gasztronómiáját. Mesés tájakra, romantikus városokba  jöhetsz velünk kirándulni és elviszünk a tengerpartra is!

   

   

 • Németország régiói számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy összekössük a fenntartható üdülést a városi utazás élményével. A German.Local.Culture. kampány „Green”, azaz Zöld élmények tematikájával ezt a sokszínűséget hivatott bemutatni: így a Németország városaiba látogatók a kultúrtörténet és a lüktető élet mellett nagy kiterjedésű parkokat és zöldfelületeket is élvezhetnek. Sőt, közvetlenül a városok kapui előtt üdülőövezetek várják a pihenni vágyókat.

   

 • Fedezze fel Rostock műemlékeit és kikötőjét vagy pihenjen a Balti-tenger partján Warnemündében !

   

 • Barangoljon a romantikus hangulatú kisváros házfalai között, térjen be egy kávézóba vagy teaházba és igyon egy csésze jó teát vagy feketét a híres meisseni porcelánból!

   


 • A Németország és Csehország határán, az Elba völgyében húzódó hegyes-völgyes tündérország a Szász Svájci Nemzeti Park része, amely elsősorban csodálatos kréta időszakból származó változatos sziklaképződményeiről híres.

   


 • A Donaueschingentől Konstancáig tartó, 4 szakaszból összetevődő, kb. 2900 kilométert felölelő híres kerékpárút négy országon és olyan nevezetes városokon keresztül vezet, mint Regensburg, Passau, Bécs, Budapest vagy Pozsony

   


 • Nem, nem arra a fajta kalandozásra gondolunk, mint amelyet honfoglaló eleink tettek a mai Dél-Németország területén, hanem arra, amikor családunkkal vagy társunkkal együtt elmerülünk a különféle tematika szerint felépített vidámparkok és akvaparkok csodáiban és önfeledten élvezzük, hogy pár óra erejéig ismét gyermekké válhattunk.

   

 •  
  Nem, nem arra a fajta kalandozásra gondolunk, mint amelyet honfoglaló eleink tettek a mai Dél-Németország területén, hanem arra, amikor családunkkal vagy társunkkal együtt elmerülünk a különféle tematika szerint felépített vidámparkok és aquaparkok csodáiban és önfeledten élvezzük, hogy pár óra erejéig ismét gyermekké válhattunk.

   


 • Bajor sör, frankfurti leves, virsli, savanyú káposzta, currys kolbász... csak néhány jellegzetes különlegesség azokból az ételekből és italokból, amelyeket a német kreativitásnak köszönhetünk. 

   


 • Németország jelenleg 46 világörökségi helyszínnel rendelkezik, de további 18 helyszín várakozik még arra, hogy bekerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

   

 •  
  Németország jelenleg 46 világörökségi helyszínnel rendelkezik és további 18 helyszín várakozik még arra, hogy bekerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

   

 • Németország délnyugati részén terül el a Fekete-erdő, amelyet leginkább csak a Duna forrásával kapcsolatban emlegetünk mi, magyarok.

   

 •  Érdekességek, látnivalók, praktikus tudnivalók Németország legmagasabb csúcsa, a Zugspitze felkereséséhez

   

 • A mai Németország területén a 19. század elejéig közel 300 kisebb-nagyobb hercegség és grófság osztozott, ennek köszönhetően az ország számos nagy múltú várossal rendelkezik, melyek rengeteg látnivalóval várják az utazókat.

   

 • A mai Németország területén a 19. század elejéig közel 300 kisebb-nagyobb hercegség és grófság osztozott, ennek köszönhetően az ország számos nagy múltú várossal rendelkezik, melyek rengeteg látnivalóval várják az utazókat

   

 • A Tropical Islands Berlin környékén földünk legnagyobb kupolája alatt található. Valódi trópusi klímájú fantáziavilág esőerdőkkel, wellness részleggel, medencékkel, egzotikus fákkal és állatokkal és szállodával.

   


 • Túrára csalogató sötét fenyvesekkel és vízesésekkel tarkított vadregényes vidékek, meghódítandó magasságok, alpesi romantika és érintetlen tengerpart… az Európa közepén elterülő Németország rengeteg természeti látnivalót tartogat a pihenésüket aktívan eltölteni vágyó látogatók számára.

   


 • Túrára csalogató sötét fenyvesekkel és vízesésekkel tarkított vadregényes vidékek, meghódítandó magasságok, alpesi romantika és érintetlen tengerpart… az Európa közepén elterülő Németország rengeteg természeti látnivalót tartogat a pihenésüket aktívan eltölteni vágyó látogatók számára.

   

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben