Most brutálisan sokat spórolhat nyaralása árából - utazás kiállítás 2019 kedvezményei


A Kiállítás díszvendégei Algéria
, Bács-Kiskun megye és Kecskemét valamint a Nemzeti Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram lesznek ebben az évben. A rendezők körülbelül 20-25 ezer látogatóra számítanak. Nem mindenkinek van ideje azonban kimenni és körülnézni az Utazás Kiállításra, ezért készítettünk egy összeállítást arról, hogy mire is számíthatnak azok, akik idejében lefoglalják 2019-ben tervezett utazásukat.

 Tipp:  
    Szállás foglalás


Korábban sokan döntöttek úgy, hogy kivárnak a döntéssel és majd elutaznak „Last Minute” áron kevés pénzből az áhított álom utazásukra. Sok esetben volt könnyű a dolguk, hiszen több utazásszervező is túlvállalta magát, és kármentés gyanánt sokszor mélyen a beszerzési ár alatt lehetett lefoglalni az utazási csomagokat akár még a legutolsó időszakban is.

Ez a helyzet az utóbbi években alapvetően megváltozott, ugyanis a szervezők óvatosabbá váltak, és lényegesen kevesebb helyet kötöttek le mint a korábbi években. Inkább az előfoglalási időszakban adott különleges kedvezményekkel törekednek arra, hogy bebiztosítsák az egyenletes kihasználtságot. Az utóbbi időszakban ugyanezt az árazási gyakorlatot figyelhették meg az utazók a szállodák és a fapados légitársaságok árképzési gyakorlatában is. A korai döntést különlegesen jó árakkal honorálják, azaz minél korábbi a foglalás, annál jobb árat biztosítanak nekünk.

kalapos no

Már 2017-ben és 2018-ban is sokan jártak pórul a kivárással. Június elejére elkelt szinte minden jó hely a teljes főszezonra, így a remélt kedvezmények helyett mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, és a reméltnél csak jóval drágábban tudtak csak elutazni a megmaradt helyekre. Azok akik kivártak a foglalással így lemaradtak a jó árú utazásokról, és olyan kompromisszumot kellett kötniük, amibe nem szívesen mentek bele.
 
A magyarok által leginkább keresett tengerparti nyaralóhelyek szálláshelyei –Horvátországtól Tunézián, Török és Görögországon Spanyolországon és Olaszországon át a Balatonig március közepéig-végéig megpróbálják a kapacitásaik jelentős hányadát előfoglalási kedvezményekkel eladni. Ebben az időszakban ugyanazokat a szállásokat tudják lefogadni az utazók, de sokkal kevesebb összegért, mint a nyár folyamán.

 Tipp:  
    Találja meg álmai utazását

Ezen a honlapon már a kedvezményes árakat jelenítjük meg, Ne hagyja veszni a kedvezményeket, gondoskodjon mielőbb a nyaralásukról!  Egy-egy család, vagy társaság akár több 100.000 forintot is megspórolhat ebben az időszakban! Küldje el foglalását online, vagy bízza profi szakemberekre a foglalását a Cartour országos irodahálózatában: Kapcsolat
 

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben