Korcsolyapályák a Balatonnál - összeszedtük a legnépszerűbbeket

 
  • Siófok: Balaton legnépszerűbb települése természetesen a hideg évszakból sem maradhat ki, a Hajóállomáson a Siófoki Jégkikötő jégpályáját lehet igénybe venni 600 négyzetméteren, egy egészen érdekes kialakítással, ami jóval érdekesebbé teszi a korcsolyázást. Korcsolyát nem feltétlenül kell vinnünk magunkkal, ugyanis azok helyben is bérelhetőek, de ha a sajátunk mellett tesszük le a voksunkat, akkor élezésre is lehetőség van.

 Utazási Tipp  
    Foglalja le balatoni
szállását már most

  • Balatonlelle: Az idei a hely negyedik szezonja a balatonlellei műjégpályának, a BL YachtClub személyében. A pálya február végéig várja a látogatókat, és egy összesen 200 négyzetméteres területen. A hely egyik másik érdekessége, hogy építettek hozzá egy szaunát. Korcsolyabérlés és élezés is rendelkezésre áll, a korcsolyázás után pedig az étteremben lehet egy jót enni.
  • Balatonfüred: December hatodikától van nyitva a legújabb műjégpálya Balatonfüreden, ha a hőmérséklet tartósan beáll +10 Celsius fok alá. A hely a Zákónyi-parkban kap helyet, 900 négyzetméter a korcsolyázható terület, a befogadóképessége pedig 220 fő.
  • Balatonboglár: A kikötő közelében nyílt meg a város legújabb és várhatóan legjövedelmezőbb téli beruházása, az új műjégpálya. A 400 négyzetméteres alapterülettel rendelkező pályán egyszerr 100 ember tartózkodhat. A bérlésre természetesen itt is van lehetőség, a vendégek kényelméért pedig büfé és melegedő felel.


balaton korcsolya 01

  • Szigliget: Bár nem ez a legjelentősebb pálya a listán, mégis nagyon hangulatos pálya, ami esténként ki van világítva, és közvetlenül a Balaton partján fekszik. Étterem, és fűtött vendéglátó egység várja a lelkes sportolókat.
  • Veszprém: A belvárosban, az Óváros téren található a város műjégpályája, ami 350 négyzetméternyi területen található. Egyszerre 60 fő tudja igénybe venni, a beléptetés pedig érkezési sorrendbe történik.

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben