Egy új, tudás alapú utazási kvízjáték indul

 
A Cartour új tematikus játékában szereplő kérdések helyes megválaszolásával a játékosok egy 2 személyes, 5 éjszakás Balaton parti üdülést nyerhetnek.  A kvízjáték mindegyik fordulójában 5 kérdésre kell válaszolni, melyekhez segítséget jelentegy kvízhez mellékelt cikkünk.
A részvétel egy előzetes regisztrációval kezdődik, majd a felhasználási feltételek elfogadása után, a feltett kérdésekre adott online válaszokkal válik érvényessé. A kérdéseknek nincs eltérő pontértéke, minden helyes válasz azonos számú pontot ér. Egy-egy forduló kitöltéséhez 1-2 percnyi időre van szükség.     
kvíz1
A sorsoláson minden alkalommal a 4 illetve az 5 helyes választ adók vehetnek részt. Minden játékforduló újabb esélyt jelent a résztvevőknek a  2 személyes balatoni üdülés megnyerésére, azaz egy résztvevő akár az összes fordulóban is szerepelhet, de a részvételhez akár a kvíz egyszeri kitöltése is elegendő.
 
A sorsolás 2020. június végén lesz. A nyertest azt követően írásban értesítik.
A játékot a következő linkre kattintva lehet elkezdeni;
 

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben