Egy nyaralás, a végtelen tenger, és sok-sok ország

 
A tengeri utazások hazánkban is egyre népszerűbbek. Már nem csak céges ösztönző-csomagokban találkozni azokkal, de egyre több család választja ezt a kényelmes és varázslatos üdülési formát. Az ilyen utak kétségtelen előnye, hogy egész évben nyár van: az év tetszőleges hónapjában lehet olyan utat választani, ahol ragyogó napsütés és szó szerint felhőtlen kikapcsolódás várja az utazókat. Egy-egy út ráadásul nem ritkán 5-6 országot is érint, így másfél hét alatt egy-egy régió kínálatának színe-javát megismerheti.
hajout kepek 3 tn
forrás: akcios-hajoutak.hu


A hajók
 
Az utak szíve-lelke a monumentális hajó, amely egy-másfél hétre második otthona lesz. A foglalás előtt érdemes alaposan tanulmányozni a kínálatot, hiszen mindegyik tengerjáró egy-egy külön világ. A városnyi alapterületű, akár 3-5 ezer ember elszállásolására is alkalmas tengerjárók program kínálata végtelen: mindenki meg fogja találni a számára kedves időtöltést, legyen szó medence parti napozásról, koktélozgatásról a csillagfényes tengeren, de a színház, kaszinó, gyerek szobák is szinte mindegyik hajón „alapfelszereltségnek” számítanak. Személyes konzultáció hajó utak foglalásával kapcsolatban.

hajout kepek 7 tn
forrás: akcios-hajoutak.hu

Barangoljon a tengereken
 
A kirándulások néhány naptól akár a másfél-két hétig is tarthatnak, így egy-két napos romantikus kiruccanásra épp úgy van alkalom, mint egy hosszabb családi vakációra. A hajók szinte minden nap kikötnek, és egy-egy utazás alatt akár 5-6 országot is érinthetnek, így Ön a nyaralás (vagy telelés!) alatt a Földközi-tenger, a Karib-térség vagy akár Afrika déli partjainak legszebb látványosságait is bebarangolhatja.
hajout kepek 6 tn
forrás: akcios-hajoutak.hu

Lenyűgöző programok
 
Hogyan is telik egy „átlagos” nap a hajókon? Reggeli előtt érdemes bekukkantani a legmodernebb gépekkel és eszközökkel felszerelt fitnesz-terembe, vagy kocogjon a napfelkeltében hajótestet körülölelő futópályán! A reggelit tucatnyi étterem, bár, kávézó bármelyikében elköltheti - de a választott csomag függvényében akár kabinba iskérhető. Egy-két óra önfeledt napozás a medence parton kihagyhatatlan programpont, de érdemes a fedélzetet is alaposan feltérképezni! Mindegyik hajó más és más csodákat kínál fedélzeti akváriumtól a csöndes relax-szobákig.
 
Az esti órákban a tenger horizontja mögé lebukó nap szintén fantasztikus látványosság, és a csillagfényes tengeri éjszakában a hajók is új életre kelnek. Vár a fényes kaszinó, vagy egy igazi közönségsiker a fedélzeti színházteremben, majd a diszkóban hajnalba nyúlóan táncolhat a legnagyobb slágerekre.
hajout kepek 2 tn
forrás: akcios-hajoutak.hu

Tengeri nyaralás: mindenkinek szól!
 
Ha párjával elbújna a világ szeme elől, vagy ha a szülők-nagyszülők-unokák közösen indulnának egy felejthetetlen családi vakációra: a tengerjárókon mindenki megtalálja a maga számítását. Ráadásul verhetetlen ár-érték kombinációban. A csillogó, ötcsillagos környezet fejenkénti étkezéssel, szállással és a fedélzeti élmények használatával számolt teljes költsége akár már 50-60 ezer forintos áron elérhető. Más típusú nyaralásokon egyedül a szobaköltség kerülne ennyibe, amihez a hajókon kínált gazdag programlehetőségeket és a változatos kulináris élményeket még hozzá sem számoltuk...
 
Mi mást mondhatnánk még: bon voyage, tengerre fel!
hajout kepek 1 tn
forrás: akcios-hajoutak.hu

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben