Dávid naptár 2019 – megmondjuk, mikor utazz 2019-ben

 
Az ismert nyíregyházi mérnök, már régóta készít hosszú időtávra is megbízhatóan használható éves prognózisokat, melyeket az időjárást közvetlenül befolyásoló földi tényezők hatásai mellett népi megfigyelések, valamint a bolygók és a Nap tömeg hatásainak figyelembe vételével készít el. Az általa készített éves előrejelzés többnyire nagy pontossággal írja le a következő év időjárási folyamatait. Persze azért az utazás előtt érdemes lesz a rövidtávú meteorológiai jelentéseket is megnézni.
david naptar


Nézzük meg, hogy milyen időjárást jósol a naptár 2019-ben az utazásukat tervezőknek?
 
  • TÉL: A komoly januári hidegek után február közepére újra visszatérnek a kemény fagyok és napközben is negatív marad a hőmérséklet. Február utolsó napjaiban enyhülés kezdődik.
  • TAVASZ: Március 5.-én kezdődik el a meleg, tavaszias időjárás és a tavaszi hónapokat alapjában enyhének és kellemesnek írja le. Március 20 körül akár 25 fokot is mutathat a hőmérő a Dávid naptár szerint, de még egyszer visszahűl az időjárás és akár talaj menti fagyok is jöhetnek. Április 20.-a után pedig már tartósan meleg marad a hőmérséklet.
  • NYÁR: Korán érkezik a jó idő. Már júniusban is nyugodtan lehet vízparti nyaralást tervezni, mert hamar robban be a meleg kánikula. Forró és meleg időjárásra, rekord melegekre lehet számítani 2019 nyarán. Kevés lesz az eső, és hullámzóan változnak a forróbb és az enyhébb napok.
  • ŐSZ: Az enyhe és esős őszkezdet után novemberben hűl majd le az időjárásunk. A decemberi hideghullám 12-13. körül éri majd el hazánkat. A fehér karácsonyra a naptár szerint van esélyünk, de biztosra nem vehető.
 
Persze az internet világában számtalan más időjárási előrejelzést is olvashatunk, de a Dávid Mihály prognózisaira azért érdemes odafigyelni ebben az évben is, mert többnyire valóra válnak a jóslatai.
 
 

 

visszahívas kerese
© 2019 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001831
weboldal készítés
magic page logo partner
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben