Ausztria 8 legjobb kaland és élményparkja

 
Családi kiruccanás Bécsbe
 
Ezt az összeállítást mindenképpen Bécs városával kell elkezdenünk, hiszen a Práter 1766 óta szórakoztatja a gyermekeket. Jelenleg 6 négyzetkilométeren több mint 250 játékot lehet kipróbálni a Praterparkban s közben megebédelni valamelyik kockás terítős helyi vendéglőben. Ezt a programot érdemes összekötni a világ legelső, 1752-ben alapított Schönbrunni Állatkertjének meglátogatásával, amely 700 állatfajával a világ egyik legszebb és legmodernebb állatkertjének számít.


 Utazási Tipp  
    Üdülési lehetőségek Ausztriában

Burgenlandi kalandok

A Fertő tó osztrák partján kialakított kiterjedt, 145.000 négyzetméteren kiépített Familypark négy különböző zónájával várja a gyermekeket. ( kalandsziget, kalandvár, falusi gazdaság, elvarázsolt erdő ) Burgenland másik érdekes program lehetősége a Mühlgrabeni meseerdő, amely több állomás beiktatásával biztosítja a különböző korú gyermekeknek a felejthetetlen élményeket. Vannak itt csúszdák, kötélpályák, mászó és játék lehetőségek is.

kaland szoveg koze

A Styrassic Park Stájerország keleti csücskében mutatja be gyermekeknek a földtörténet korai szakaszát és a dinoszauruszok világát. A gyermekek élethű dinókkal, mamutokkal, vulkánokkal és más rég letűnt élőlényekkel találkozhatnak.

 Utazási Tipp  
    Üdülési lehetőségek Ausztriában

A Herbersteini Állatvilág testközelből, sok-sok információval együtt mutatja be az 5 kontinens állatvilágát egy hatalmas parkosított területen. Kár kihagyni ha útba esik, mert hatalmas élmény felnőttnek és gyermeknek egyaránt. A Klagenfurt mellett, a Wörthi tó partján épült Minimundus különlegessége, hogy élethűen, és lekicsinyített formában mutatja be az 5 kontinens 40 országának leghíresebb épületeit 1:25- ös méretarányban.
 
A Presseggersee fürdőtó parján épült Karintia Élménypark gyönyörű természeti környezetével, sokféle programjával várja a magyar vendégeket. A hely érdekessége, hogy ez a program jó időben strandolással kombinálható. részletek.


 

Hirdetés

Hirdetés

Cikkek Ausztriáról

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben