All Inclusive tengerparti nyaralások – az út ára mindent tartalmaz

 
Mindenki kerüli a kellemetlen meglepetéseket és váratlan kiadásokat az életben, pláne így van ez akkor ha a nyaralni indulunk. Amikor egy család eltervezi, hogy mikor és hol töltse el a megérdemelt pihenését, általában előre készít hozzá egy költségtervet is ahol jól körvonalazódik a meghatározott tól-ig határok között körülbelül mennyit szánnak az utazásra, szállásra, étkezésre, programokra és a vásárlásokra. Nehéz feladat a pontos számítás elkészítése. Különösen akkor jelent gondot, ha távolabbi országokba, vagy az idegenforgalmi főszezon időszakában tervezzük az utazást. Írásunkban ezt a témakört járjuk körül nem csak az anyagiak, hanem a kapott szolgáltatások összességét vizsgálva.

all inclusive szoveg kozott

Törökország – all inclusive nyaralások
 
Ha all inclusive üdülést tervezünk, a Török Riviérát mindenképpen számításban kell venni. A legjobb all inclusive szolgáltatást nyújtó 4 és 5 *-os luxus szállodák a Török Riviérán találhatóak. Különösen a májustól- júliusig és szeptembertől novemberig tartó elő- és utószezoni időszakban kiváló az ár-érték arány, de a főszezonban is zsúfolt gépekkel utaznak a magyar turisták a Török Riviéra jobbnál is jobb szállodáiba.
 
Reggeltől késő estig találunk nyitott éttermeket, teraszokat, bárokat ahol bőséges választékban kapunk a jobbnál jobb ételekből és italokból, kávézhatunk, koktélozhatunk, fagylaltozhatunk anélkül, hogy egyszer is elő kéne venni a pénztárcánkat. Külön programokat szerveznek a gyermekeknek, a hölgyeknek és a pároknak is. Biztosra vehető, hogy a 2018-as foci VB alkalmából az uraknak is szerveznek szurkolói estéket. Sokak számára kedvező a lehetőség, hogy nyaranta Debrecenből is indulnak törökországi charterjáratok.
 
 Utazási Tipp  
    All inclusive nyaralások, akciók Törökországban

Egyiptom és Tunézia – all inclusive nyaralások
 
Ha különlegesen jó áru all inclusive luxusüdüléseket keresünk, érdemes körülnézni és foglalni mindkét arab országban. Egyiptom és Tunézia is rendkívül érdekelt a turizmus felfuttatásában annak pozitív gazdasági hatásai miatt. Sokat tettek és tesznek a turisztikai szolgáltatások fejlesztéséért és a turisták biztonságáért, szórakoztatásáért és programjaik zavartalan lebonyolításáért. Szállodáik többnyire szépek, de nagy eltérések lehetnek akár azonos kategórián belül is. Az étel és italkínálatuk általában rendkívül gazdag, szállodáik sok gyermek és esti programot szerveznek. A főszezont leszámítva gyakoriak a first- ill. last minute akciók is. A csalódások elkerülése végett mindenképpen érdemes tanácsadó segítségét igénybe venni, a döntés meghozatalánál érdemes az áron kívül a hozzáértők véleményének kikérése is.
 
 Utazási Tipp  
    All inclusive nyaralások, kedvezmények Tunéziában

Görög szigetek, Chalkidiki – all inclusive nyaralások
 
Görögország szárazföldi részén kevés all inclusive ellátást nyújtó szálláshelyet lehet találni, jellemzőbbek az apartman házak és a kisebb szállodák. A görög szigeteken viszont egyre jobban terjed ez az üdülési forma. Az árak a szigeteken is kedvezőek a mellékszezonokban, de a legtöbb szálláshelyen az all inclusive az étkeztetési formán kívül kevesebb szállodai vendégprogrammal párosul. Pozitívumként kell kezelni azonban azt a tényt, hogy bátran foglalhatunk akár a 3 csillagos kategóriájú helyek közül. A görögök vendégszeretete és a komfortos elhelyezés így is garantált!
 
 Utazási Tipp  
    All inclusive nyaralások, akciók, Korfu, Kréta, Rodosz, Zakhyntos, Chalkidiki

Bulgária – all inclusive nyaralások
 
Nagyon megéri Bulgáriában nyaralni, a pénzünkért Bulgáriában adják a legtöbbet! Az elmúlt 20 évben sok új és modern szálloda épült, a többi hotelt is alaposan felújították, jó a közbiztonság is. Akár autóval is elérhető üdülő ország Bulgária, de busszal és repülővel is sokan keresik fel minden nyáron. A 370 kilométer hosszan elnyúló Fekete-tengeri fehér homokos partszakaszok üdülőhelyein egymást érik az all inclusive ellátást biztosító 3/4/5*-os szálláshelyek. A magasabb kategóriájú hotelekben felnőtt és gyermekprogramokat is szerveznek, többnyire angol és bolgár nyelveken. Sokak számára kedvező a lehetőség, hogy nyaranta Debrecenből is indulnak bulgáriai charterjáratok.
 
 Utazási Tipp  
    All inclusive nyaralások, akciók Bulgáriában

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben