A Világ legjobb élményparkjai Dubaiban

 
A dubai utazásokról először nem a gyermekekkel átélt boldog pillanatok, hanem a luxus, a pompa és a csillogás jut az utazók eszébe, olyan utazások ahová leginkább csak édes kettesben éri meg elutazni. Az állítás egyfelől akár igaz is lehet, mert valóban remek napokat lehet párosan utazva átélni a csodák városában, másfelől viszont fantasztikus mesés dubai családi üdülésre készülhetnek azok is, akik magukkal vinnék a csemetéiket is ebbe a fantasztikus országba. Írásunkban összegyűjtöttük a legjobb élményparkokat ahová érdemes ellátogatni a családoknak:
Utazási Tipp
Akciók, Last minute Dubai

1. Wild Wadi - Dubai
 
Ebben a fergeteges családi vízi élményparkban több mint 30 féle vízi attrakcióval fogadják a gyermekükkel utazókat. Van itt vízi hullámvasút, izgalmas csúszdapark és relax medence is.
 
Wild Wadi
forrás: jumeriah.com

2. LEGOLAND – Dubai

A térség egyik legjobb tematikus élményparkja a Legoland Dubai és a Legoland Waterpark, ahol egy teljes napot is jól el lehet tölteni Lego témájú kalandokon keresztül. Interaktív túrákon lehet átélni az intenzív strandolási és építési élményeket. Csúszdák, éttermek, üzletek, és mesekastély is várnak a gyermekekre.
 
legoland dubai
forrás: legoland.com

3. IMG Worlds of Adventure - Dubai
 
A mesék, rajzfilmek világába kalauzolja el a gyerekeket a világ legnagyobb fedett élményparkja. A hatalmas 140.000 m2 –es területen 4 zónában egy óriási vidámparkban járva ismerkedhetnek össze a gyerekek a filmekről már jól ismert rajzfilmhősökkel és az életnagyságú mozgó dinoszauruszokkal. Az élményparkban 20 hullámvasúttal, kísértet kastéllyal és IMAX mozikkal is találkozhatunk. Ide nagyobb gyermekekkel érdemes ellátogatni.
 
IMG dubai
forrás: dubaiwikia.com

4. Motiongate - Dubai

Ennek a hollywoodi ihletésű parknak a helyszíneit 13 mese és rajzfilm alapján készítették el. Öt zónájában 27 attrakcióval várják a gyermekeket, köztük a Hupikék törpikék, a Madagascar és a Szellemirtók.
 
motiongatedubai
forrás:youtube.com

5. Bollywood Parks - Dubai

Az indiai filmek világa elevenedik meg ebben az élményparkban, mely India színes világába kalauzol el tematikus hullámvasutakkal, élőszínpadokkal, éttermekkel.
 
Bollywood Parks
forrás:wikimedia.org

 Utazási Tipp  
    Akciók, Last minute Dubai

6. Ice Land Water Park – Ras Al Kaimah

Ezt közvetlen tengerparti vízi élményparkot Antarktisz témájú attrakciói és hatalmas területe teszik feledhetetlenné. 7 csúszdatornyából 27 fantasztikus csúszda visz a mélybe, 400 méter hosszú mesterséges folyója változatosan kiépített fantázia-tájakon vezet keresztül. A Kids Cove pingvines játszótere, 6000 m2-es szórakoztató medencéje, üzletei és éttermei csodálatos családi programokat garantálnak az egész szezonban.
 
Ice Land Water Park forrás: rasalkhaimah.ae

7. Ferrari World –Abu Dhabi
 
200.000 m –en épült fel 2010-ben ez a különleges témapark az Abu Dhabihoz tartozó Jasz szigetén, melynek elemeit a híres maranelloi cég autói ihlették. A 20 nagyobb attrakción kívül show műsorok, Ferrari szuvenír bolt és étterem várja a kis bajnokokat.
 
Ferrari World
forrás: mesvacancesadubai.com

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

© 2022 - Cartour Magazin - Minden jog fenntartva
Eng. szám: U-001966
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben